Vipers – CSM Bucuresti: „Tigroaicele” si-au revenit!

Vipers Kristiansand si CSM Bucuresti se intalnesc intr-o partida din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Confruntarea se va disputa sambata, de la ora 20:00, in Sala Polivalenta.


Cele doua formatii se afla la al treilea duel direct, precedentele doua fiind disputate in 2018. In precedentele doua intalniri, echipa oaspete a avut de fiecare data castig de cauza. Primul succes a apartinut fetelor noastre (29-27), in timp ce trupa din Norvegia si-a luat revansa in Bucuresti, acolo unde s-au impus cu scorul de 31 la 26.

Dupa umilinta suferita la Ferencvaros (33-23), in prima etapa a grupelor principale, CSM s-a impus cu scorul de 32 la 27 pe teren propriu, in fata liderului Metz. Cristina Neagu a dat recital, cu nu mai putin de 14 goluri marcate, ajungand astfel de 21 de reusite in primele doua etape din grupa 1.

Vipers au suferit doua infrangeri in primele doua partide din aceasta grupa. Prima a venit pe teren propriu, in fata celor de la Team Esbjerg (31-35), in timp ce al doilea esec a fost suferit in deplasarea de la Rostov-Don, cu scorul de 26 la 33. Heidi Loke este cea mai buna marcatoare a echipei in actuala editie a Ligii Campionilor, cu 37 de goluri.


Clasament grupa 1


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Sambata, 20:00: Vipers Kristiansand – CSM Bucuresti
Cote Betano: 2.95 – 8.50 – 1.57

In partida cu Rostov-Don, trupa din Kristiansand a primit nu mai putin de 14 goluri de la interi. CSM inca nu are un inter de mana stanga, prin urmare, Cristina Neague va fi mult mai solicitata in partea stanga. Aceasta este si jucatoarea care executa aruncarile de la 7 metri si este de asteptat sa isi treaca in cont minim 8 goluri in aceasta deplasare.

Cristina Neagu marcheaza peste 7,5 goluri – Cota 1.65 la Betano 


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu