Ponturi pariuri, 2-3 martie: Cosmin Cernat vine cu 30 de pronosticuri!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Ponturi pariuri, 2-3 martie: Cosmin Cernat vine cu 30 de pronosticuri!

Ponturi pariuri, 2-3 martie: Cosmin Cernat vine cu 30 de pronosticuri!

”Din nou pe plus! Și în finalul săptămânii trecute mi-am atins chiar bine țintele fixate, cu 20 de pronosticuri corecte pe care vi le-am recomandat doar pentru sâmbătă duminică. În economia profitului trebuie evidențiate și variante ”verzi” de vineri și luni, 10 la număr. Nu ma laud, ci doar fac în ciudă caselor de pariuri!

Pe plus a ieșit și unul dintre participanții la etapa a 27 din Super 12. Premiul de 10.000 lei Cash oferit în predictorul nostru gratuit,  a fost din nou câștigat, pentru a 3-a oară în primele două luni ale anului. Un singur participant a reușit să navigheze inspirat printre surprizele consemnate, să pună curajos bifa pe soliști sau pe remize, pentru a indica fără greșeală toate cele 12 rezultate. Rezultatul? Un start perfect de primăvară, cu 10.00 ron cash în cont!

Trec la analiza unei noi săptămâni încărcate de fotbal. Cupele europene sunt într-o scurtă pauză, moment perfect pentru cupele și competițiile interne să revină în prim-plan.

 

În Italia avem azi primele partide ale etapei 25. Lazio trebuie să joace la Roma cu Torino, meci care ar putea fi totusi amânat pe ultima sută de metri, din cauza focarului de Covid cu care se confruntă echipa oaspete.
Tot în Serie A, Juventus – Spezia, partidă în care Ronaldo și compania luptă pentru al 14-lea succes în 24 de runde.
Interesantă este astăzi și acțiunea din Cupa Germaniei, mai ales avem programat un prim derby al sferturilor: Mochengladbach – Dortmund. Nu mai puțin de 9 goluri s-au marcat între cele două, în disputele campioantului in curs. La Galdbach, pe 22 ianuarie, gazdele au câștigat cu 4-2.
Și în România avem fotbal de cupă, întrecere ajunsă tot în faza sferturilor. Primul meci, Chindia – Craiova. Cele două s-au înfruntat și în finalul săptămânii trecute, în campionat. Chindia s-a impus cu 1-0, un succes identic înregistrând târgoviștenii și în turul din Liga 1.

Nu închid pariurile zilei, înainte de a vă propune și câteva selecții din ligile inferioare ale Angliei. În completare, două pariuri din Turcia. Miercuri avem și mai mult fotbal de calitate, oferta îmbogățindu-se cu partidei din Premier League și Ligue 1. Englezii joacă în avans pentru etapa a 29-a, cu meciuri pentru Leicester și Manchester United, două dintre trupele din Big 4. În Ligue 1, Lyon și Monaco se duelează de la distanță pentru clasarea finală pe podium.

Barcelona – Sevilla este însă poate cea mai atractivă dispută a zilei. Returul semifinalei de cupă începe de la scorul de 2-0 pentru anadaluzi, dar ascendentul moral este în vestiarul catalanilor. În week-end, Barcelona și-a luat o primă revanșă, impunându-se tot cu 2-0 pe terenul Sevillei, în campionat.

Etapa intermediară din Serie A vine cu ”Derby della lanterna”, confruntarea celor două rivale din Genoa.
Meciurile tari continuă în cupe. Heerenveen – Ajax în Olanda, Porto – Braga în Portugalia, Leipzig – Wolfsburg în Germania. Duelul din sferturile DFB Pokal este o reeditare a confruntării din stagiunea precedentă a cupei. Wolfsburg și Leipzig s-au întâlnit atunci mai devreme, în faza 16-imilor, ”lupii” pierzând umilitor pe teren propriu, scor 1-6!”

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu