Ponturi pariuri 2-4 decembrie | Bilete pariuri + Start sistem Martingale! 🍀 FACI PARIU #349
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Ponturi pariuri 2-4 decembrie | Bilete pariuri + Start sistem Martingale! 🍀 FACI PARIU #349

FACI PARIU #349! Facem pariurile și biletele pentru weekend și mizăm din profit, asta pentru că la mijlocul săptămânii a fost mers foarte bine. Marți și miercuri, din cele 15 ponturi propuse, 13 au fost câștigătoare, iar în Liga Campionilor am avut 9 din 11 predicții corecte. De asemenea, biletele de marți și joi au fost VERZI! Deci, totul merge bine!

Pentru această emisiune, am pregătit 43 de ponturi pentru meciurile de sâmbătă, duminică și luni, plus 3 bilete frumoase și pasul 1 dintr-un sistem Matingale. Toate acestea le joc la Luck.com, agenția care ne aduce în continuare promoția excelentă de bun venit: 500 lei bonus sport. De asemenea, primiți 25 de rotiri gratuite la validarea contului, iar pentru ambele promoții aveți linkuri în comentarii.

Toate bilete din FACI PARIU #349  le joc la LUCK, partenerii noștri de cursă lungă, agenție care vă pune în continuare la dispoziție 500 de lei bonus pentru pariere. Aveți link în comentarii către această promoție. Tot în comentarii aveți și link către cele 25 de rotiri gratuite pe care le primiți atunci când vă validați contul Luck.com.”

DESCHIDE CONT

Calendarul Pariuri1x2

În afară de FACI PARIU #349 , site-ul Pariuri1x2.ro vă oferă și ale pronosticuri și analize! Verificați în fiecare zi calendarul Pariuri1x2 pentru cele mai bune informații și toate ponturile câștigătoare. Suntem dedicați să vă aducem cele mai precise informații și previziuni pentru a vă îmbunătăți experiența în lumea parierilor. Fiți la curent cu cele mai recente recomandări și strategii pentru a maximiza profitul din pariuri sportive. Asigurați-vă că nu ratați nicio șansă de câștig!


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu