Ponturi pariuri online 23-24 februarie: Cosmin Cernat ne pregătește de profit!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Ponturi pariuri online 23-24 februarie: Cosmin Cernat ne pregătește de profit!

Ponturi pariuri online 23-24 februarie: Cosmin Cernat ne pregătește de profit!

28 de pronosticuri corecte! Acesta a fost bilanțul pastilelor de vineri și duminică, materiale în care am căutat să acopăr cât mai bine oferta de pariere, încercând în aceeași măsură să evit marile surprize consemnate. Și din nou, am avut destule ”bombițe” echipele ce au provocat pagube în weekend fiind Atletico Madrid, Barcelona, Bayern, Liverpool și PSG.

În meniul săptămânii avem mult fotbal din cupele europene. Marți și miercuri se dispută alte 4 meciuri tur din optimile Ligii Campionilor, urmând ca joi să aflăm echipele calificate în turul următor al Ligii Europa.

În revenire evidentă de formă cu Thomas Tuchel pe bancă, Chelsea o înfruntă pe Atletico Madrid pentru un loc ultimele 8 echipe din Champions League. Vom avea o dublă echilibrată, deschisă oricărui deznodământ. Totuși, cel puțin pentru disputa de azi, sunt tentat să merg pe mâna trupei mai omogene, aceasta fiind Atletico.

Miercuri le vedem în acțiune pe Real Madrid, Manchester City, Tottenham și Barcelona. Evident, doar primele două joacă în Liga Campionilor.

Real nu are prima șansă la pariuri în deplasarea cu Atalanta, însă decizia bookmakerilor ne oferă o serie de cote excelente pe trupa din capitala Spaniei. Mizez pe două speciale, dar și pe varianta X2 și sub 5.5 goluri, pronostic în cota 1.75.

Miercuri avem și fotbal din Europa League, cu Tottenham trăgând linie, la Londra, în dubla cu Wolfsberger. În manșa tur din Austria, Spurs s-a impus cu 4-1.
În La Liga, restanța Barcelona – Elche din etapa 1, meci în care, cu un succes, trupa catală revine pe locul 3 al clasamentului, în spatele rivalelor din Madrid.”

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu