PONTURI ȘI BILETE 16-17 MARTIE! CASH DE WEEKEND! 🍀 FACI PARIU #368
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

PONTURI ȘI BILETE 16-17 MARTIE! CASH DE WEEKEND! 🍀 FACI PARIU #368

FACI PARIU #368

După un weekend precedent cu 3 din 3 bilete verzi și la mijlocul săptămânii ne-a mers bine pe cupele europene. Salut, sunt Sabin și în episodul FACI PARIU #368 al emisiunii „Faci Pariu” discutăm despre oferta pentru sâmbătă și duminică. Am pregătit 25 de ponturi și 3 bilete.

FACI PARIU #368 – BILETUL DE SÂMBĂTĂ

Pe biletul de sâmbătă am inclus un meci din Liga 1 și unul din Bundesliga. Pariez pe un duel echilibrat între Oțelul și Poli Iași, așa cum au fost și cele două întâlniri din actualul sezon, ultimul meci disputat luni și încheiat 1-1. Pariez pe rezultatul X la pauză sau la final. În meciul Darmstadt – Bayern, mizez pe victoria bavarezilor încă de la pauză. După succesul clar obținut cu Lazio în UCL, bavarezii au învins cu 8-1 în campionat pe Mainz, iar la Darmstadt, echipa aflată pe ultimul loc, Kane & co. ar trebui să aibă o misiune destul de simplă.

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

BILETUL DE DUMINICĂ

Duminică pariez pe două meciuri de top. Atletico Madrid și Barcelona, proaspăt calificate în sferturile Ligii Campionilor, sunt gata să ne ofere o partidă extrem de atractivă, cu o miză importantă, în La Liga. X sau ambele echipe marchează este pariul meu aici. Pentru meciul Rennes – Marseille, o partidă cu implicații importante în lupta pentru locurile de cupe europene, chiar pentru Liga Campionilor, pronosticul este că ambele echipe vor marca.

BILETUL WEEKEND-ULUI

Biletul weekendului, cel făcut de Lucian, în episodul FACI PARIU #368. Colegul meu se descurcă de minune, e foarte inspirat, ultimele două variante fiind câștigătoare, aducându-i un câștig de 4000 de lei. Vă prezint biletul pentru acest weekend, pe care Lucian l-a publicat deja ieri pe YouTube.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #366 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu