PONTURI ȘI BILETE PARIURI CUPE EUROPENE 5-7 MARTIE 🍀FACI PARIU #365
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

PONTURI ȘI BILETE PARIURI CUPE EUROPENE 5-7 MARTIE 🍀FACI PARIU #365

FACI PARIU #365

Salutare tuturor! În episodul Faci Pariu #365, vom încerca să bifăm cele mai bune pariuri și bilete pentru următoarele 3 zile. Focus, evident, pe meciurile din cupele europene, mai ales că în Liga Campionilor vom afla primele 4 formații calificate în sferturi.

Biletul de marți

Diseară vedem dacă Lazio poate da lovitura și scoate Bayern din Liga Campionilor. Eu personal nu cred, dar mizez pe Kane & co, luând mici măsuri de precauție.

La Faci Pariu #365, aleg un pont x2 pentru Sociedad – PSG. Mă surprinde faptul că Sociedad este favorită la pariuri. După 0-2 în tur, bascii trebuie să iasă la joc, iar dacă PSG îi prinde pe contraatac, atunci situația se complică.

Un pont pentru meciul Leeds – Stoke din liga a doua engleză. Gazdele vor să prindă marele casino bonus, adică revenirea în Premier League, după doar o stagiune în Championship. De pe locul 22, Stoke are mari emoții în ceea ce privește menținerea în acest eșalon.

Dubla de miercuri, cu Real – Leipzig în prim plan!

Faci pariu #365! Miercuri pariez pe Real Madrid, împotriva lui Leipzig. Poate că echipa lui Ancelotti nu este în cea mai bună formă, dar Real este specialistă în gestionarea meciurilor din Liga Campionilor.
Pe lângă asta, pe biletul de miercuri avem un meci din Championship. Intervalul 2-5 goluri în Middlesbrough – Norwich. Gazdele vor să depășească o serie de rezultate slăbuțe, în timp ce Norwich atacă play-off-ul de promovare. Acum este pe locul 7, la un singur punct de poziția superioară.

Biletul de joi: Goluri la Amsterdam!

În selecția Faci Pariu #365 de joi avem doar meciuri din Europa și Conference League, iar pe bilet am inclus câte un pariu din aceste competiții.

Milan este favorită cu Slavia, dar praghezii nu au nimic de pierdut pe San Siro. Pariez 1x și 2+.
Pentru meciul Ajax – Aston Villa, un meci pe care l-am fi preferat să-l vedem cel puțin în semifinale, pariez pe 3+. Lancierii sunt inferiori valoric, dar sunt 100% concentrați pe Conference League. Aston Villa caută performanță europeană, dar și în Premier League, unde se află pe locul 4 înaintea unui meci important în weekend cu Tottenham.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #365 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu