Pregătiți de profit? Cosmin Cernat a pregătit pariurile: 20 de selecții pe vineri și sâmbătă!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Pregătiți de profit? Cosmin Cernat a pregătit pariurile: 20 de selecții pe vineri și sâmbătă!

Pariurile sunt făcute și livrate de Cosmin Cernat: Vezi pachetul de pronosticuri oferit pentru vineri si sambata! 20 de ponturi in selectie!

Pentru  microbiștii și pariorii din România, cel mai important meci al zilei de vineri este derby-ul din Liga 1 care le opune pe FCSB și CFR Cluj.
Statistica este de partea clujenilor, care au bifat două victorii și o remiză în cele 3 directe cu bucureștenii din acest sezon. Și momentul este unul bun pentru CFR, ”vișinii” urmând a întâlni o echipă FCSB cu gândul la vacanță, după îndeplinirea obiectivului stabilit în a doua competiție internă, Cupa României.

Două ponturi a pregătit Cosmin pentru confruntarea din play-off-ul Ligii 1, restul de selecții venind din Australia, Norvegia, Elveția, Austria, dar și Franța, acolo unde PSG și Lyon se înfruntă în finala Cupa Ligii.

Și sâmbătă avem meciuri interesante programate în Liga 1, însă confruntările cu adevărat importante vin din Anglia și Portugalia.

În cele două țări se decid câștigătoarele cupelor, finalele programate fiind extrem de atractive. Arsenal și Chelsea își dau din nou întâlnire în ultimul act al FA Cup, după finala din 2017 câștigată de ”tunari”. Finala Taça (tasa) de Portugal nu poate fi alta decât FC Porto – Benfica, meci în care trupa din Lisabona va căuta revanșa contra ”dragonilor”, după ratarea titlului.

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Lasa un comentariu