1-31 Martie: O lună cu 324 Rotiri Gratuite Shining Crown!

324 Rotiri Gratuite Shining Crown

Superbet – 324 Rotiri Gratuite Shining Crown

Să fie distracție! În intervalul 1-31 martie, Superbet își întâmpină toți noii clienți cu o ofertă exact așa cum trebuie: 324 de Rotiri Gratuite Shining Crown la deschiderea contului!

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce am de făcut?

Totul este super simplu!

Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie;

Bonusul se acordă astfel:

  • Se acordă 324 Rotiri Gratuite exclusiv jucătorilor, care s-au înregistrat folosind link-ul special și au efectuat verificarea contului (KYC).
  • Rotirile sunt la jocul Gratuite Shining. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.20 lei.

Nu este totul! În plus, pentru primele 3 depuneri vei primi alte 300 de Rotiri Gratuite + până la 1200 LEI Bonus de Bun Venit!

FĂ-ȚI CONT

 

ACORDARE BONUS:

  • Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate.
  • Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.20 lei, echivalentul pariului minim din jocul Shining Crown.
  • Bonusul Special este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți, care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului (KYC) în perioada 01-31 Martie 2024, și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
  • Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj  x30. Ele pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu