100 de pariuri gratuite in weekend la Unibet!

Campionatele europene se apropie de final, iar in acest weekend putem afla noile campioane din Premier League, Ligue 1 sau Liga 1! Pariaza live la Unibet si poti castiga unul dintre cele 100 de pariuri gratuite.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi live minim 60 de RON pe ligile participante, la cote de minim 1.40, si esti inclus automat in extragerea pentru cele 100 de pariuri gratuite. Primele 5 pariuri sunt in valoare de 450 de RON iar urmatoarele 15 pariuri  de 220 de RON. Oferim de asemenea 30 de pariuri gratuite in valoare de 120 de RON si alte 50 de pariuri in valoare de 60 de RON! Doar pariurile live simple plasate pe 13 si 14 mai sunt luate in considerare pentru tragerea la sorti.

Ligile participante in promotia weekend-ului sunt Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

pariu gratuit Unibet (1)

Cum functioneaza?

  • Opteaza mai jos pentru a participa.
  • Sambata, 13 mai sau duminica, 14 mai, plaseaza un pariu live simplu de cel putin 60 RON, la cote minime de 1.40, pe oricare dintre ligile participante*.
  • Vei fi inclus automatic in extragerea noastra, prin care poti castiga unul dintre cele 100 de Pariuri gratuite oferite.
  • Pariurile gratuite vor fi creditate castigatorilor marti, pe 16 mai. Castigatorii vor primi un email de confirmare.
Numar Premiu
1-5 450 RON Pariu Gratuit
6-20 220 RON Pariu Gratuit
21-50 120 RON Pariu Gratuit
51-100 60 RON Pariu Gratuit

Succes!

AUTENTIFICATI-VA PENTRU A OPTA
CLIENT NOU? CLICK AICI PENTRU A-TI DESCHIDE UN CONT

Oferta imbunatatita pentru meciurile decisive din Liga 1!

Viitorul, FCSB si Dinamo se vor lupta in ultima etapa pentru titlul din Liga 1! Pariaza la Unibet pe meciurile decisive, profitand de o oferta extinsa pentru meciurile Dinamo–Astra, FCSB–CS U Craiova si Viitorul–CFR Cluj. Cele 3 partide beneficiaza de peste 300 de optiuni de pariere si peste 2500 de cote pre meci.

La toate acestea se adauga oferta completa de pariuri live de la Unibet, inclusiv pariuri pe urmatorul eveniment din meci, prin optiunea Action Betting. Mai mult, toate meciurile etapei din Liga 1 au un payback de minim 95%! Poti opta pentru multiple imbunatatite, pariind la cote marite pe victoriile celor 3 candidate la titlu!

Liga 1 Unibet (2)

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu