Steaua – Dinamo: Vezi care este cel mai inteligent pariu pe semifinala retur de Cupa Ligii!

E timpul pentru un nou Steaua – Dinamo! Pe 1 martie are loc o semifinală de senzație în Cupa Ligii. După rezultatul devastator din tur în favoarea dinamoviștilor (4-1), roș-albaștrii vor lupta pentru o victorie categorică. O vor obține? Care este pariul tău pentru primul ”clasic” al anului.

Trebuie să știi că orice pont ai alege,  NetBet îți asigură pariurile pe mega derby-ul bucureștean, indiferent care e favorita ta. Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu PRE-LIVE sau LIVE cu orice selecție pe bilet simplu de minim 50 RON și cu o cota de cel putin 1.5 pe confruntarea dintre Steaua și Dinamo București (01/03, 20:00). Dacă pariul e pierzător, NetBet îți rambursează întreaga miză în limita a 100 RON, sub formă de bonus. 

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti un cont dând click aici. Nu uita: La NetBet ai 1500 ron GRATUIȚI pentru ponturile tale, în pachetul-BONUS de Bun Venit!

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 100 RON – Steaua vs. Dinamo

1Pariază PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.5 pe Steaua vs. Dinamo, iar dacă pariul e necâștigător, noi NetBet îți dă toți banii înapoi.

Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucătorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Dacă un jucător a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda 100% BANII ÎNAPOI pentru primul pariu eligibil plasat.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu va fi luat în considerare pentru cashback.

netbet steaua dinamo 100

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu