Pariaza pe meciurile de la Madrid Open »» Pierzi sau castigi, NetBet te premiaza!

Madrid Open e turneul săptămânii în lumea tenisului. Cele mai mari nume sunt prezente, inclusiv campioana din 2016, românca Simona Halep. La NetBet primești un cadou garantat dacă te implici și tu în acțiune! Partidele puternicului turneu sunt transmise LiveVIDEO pe NetBet TV!

Plasează 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct de la Madrid Open (05/05 – 10/05).Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la Madrid Open, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici. Nu uita de pachetul-BONUS de Bun Venit oferit de NetBet: 1500 ron GRATUITI pentru Pariurile tale!

2 Participa accesând butonul din promoţia 100 RON FREEBET – Madrid Open

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebetul va putea fi folosit pe Madrid Open de la sferturi până în finală.

  • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.6 pe partidele de simplu sau dublu de la Madrid Open (05/05 – 10/05) sunt eligibile pentru freebet.
  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin cinci pariuri simple pe Madrid Open. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 100 RON FREEBET pe care îl pot folosi pe Madrid Open (sferturi până la finală).
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 10/05 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea optimilor.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Madrid Open (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu