NetBet TV: O revolutie din domeniul pariurilor si a transmisiunilor TV!

NetBet TV este o platformă nouă și îmbunătățită din cadrul casei de pariuri online NetBet unde orice client al agenției se bucură de o experiență nemaiîntâlnită, cu mii de transmisiuni live lunar.

Toate meciurile din La Liga, Ligue 1, NBA, Australian Open sau Wimbledon pot fi văzute gratuit din fața calculatorului, cu un simplu click. Nu au fost uitate nici celelalte turnee importante de tenis ori încleștările de cinci stele de la Cupa Davis. Echipele românești pot fi văzute de asemenea la lucru în preliminariile cupelor europene din următorul sezon.

Programul transmisiunilor în funcție de zile poate fi verificat în secțiunea de Pariuri Live, acolo unde orice meci însoțit de semnul play înseamnă că va putea fi văzut online. Balanța contului dumneavoastră trebuie să fie mai mare de 0 atunci când doriți să urmăriți un eveniment LIVE cu ajutorul NetBet TV. Orice transmisiune va începe cu două minute înaintea orei de start a evenimentului respectiv.

Pe lângă această ofertă avantajoasă, noii clienți NetBet sunt așteptați cu bonusuri atractive la înscriere.

1500 ron te asteapta in pachetul BONUS de BUN VENIT.Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu NetBet!

netbet tv 2

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu