Ai AICI un PARIU GRATUIT de 500 RON! Castiga in stil mare fara efort!

freebet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 1

Cele mai tari pariuri sunt cele 100% castigatoare! Daca primul tau pariu plasat este stabilit ca fiind necâștigător, NetBet îți ofera un FREEBET cu valoarea mizei plasate. Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).

CE TREBUIE SA FAC?

Un simplu pas: Deschide-ti un cont la NetBet accesand ACEST LINK! Plaseaza primul tau pariu, la o cota mai mare sau egala cu 1.50.

CÂND VA FI CREDITAT FREEBETUL?

Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce sumă ți-a fost creditată.

CARE SUNT CONDIŢIILE FREEBETULUI?

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în 3 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu