700 ROTIRI GRATUITE DISPONIBILE DOAR ASTĂZI, 29 FEBRUARIE!

700 ROTIRI GRATTUITE BETANO 29 FEBRUARIE

ROTIRI GRATUITE BETANO!

Îți spunem o chestie tare de tot! Deschide un cont la Betano astăzi, 29 februarie și beneficiezi de 700 de rotiri gratuite!

Cum încasez bonusul?

Super simplu!

  • Deschide un cont la Betano utilizând acest link special sau butonul de mai jos. Doar astfel poți beneficia de ofertă
  • În pasul 3 din înregistrare introdu codul 29FEB !
  • Primești 200 Rotiri Gratuite Rise of Ra Clover Chance instant la deschiderea contului
  • Primești încă 500 Rotiri Gratuite Rise of Ra Clover Chancea doua zi după verificarea contului de jucător (KYC)

JOACĂ GRATUIT

Alte mențiuni:

Participanții care îndeplinesc condițiile de participare și introduc în cadrul procesului de înregistrare a contului de joc codul promoțional „29FEB” (la pasul 3 din procesul de înregistrare) vor primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 200 (două sute) Free Spins (Rotiri gratuite) fiecare în valoare de 0,20 Lei, disponibile pentru utilizare doar la jocul Rise of Ra Clover Chance (de la furnizorul EGT Digital), pentru o perioadă de 7 zile calendaristice de la data acordării acestora în contul de joc.

Participanții care îndeplinesc condițiile de participare și îndeplinesc procedura de verificare a contului de joc (KYC) într-un interval de cel mult 14 zile calendaristice de la momentul înregistrării contului de joc, vor primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 500 (cinci sute) Free Spins fiecare în valoare de 0,20 Lei, disponibile pentru utilizare doar la jocul Rise of Ra Clover Chance (de la furnizorul EGT Digital), pentru o perioadă de 7 zile calendaristice, calculate începând cu ziua următoare zilei în care participanții finalizează cu succes procedura de verificare a contului de joc (KYC).

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu