888 de Rotiri Gratuite: Garantat, Fără Depunere, de la Betano!

888 de Rotiri Gratuite

Betano

face spectacol înaintea startului Euro 2024! Deschide acum un cont la Betano Romania și primești în total 888 de Rotiri Gratuite, garantat și fără depunere! Suplimentar beneficiezi și de Bonus 24 lei Pariu Gratuit! Campanie promoțională se va desfășura în perioada 01.06.2024 – 14.06.2024.

888 de Rotiri Gratuite: Ce trebuie să faci?

  • Deschide un cont nou: Click pe Betano!
  • Introdu codul promoțional 888SPINS (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins (Rotiri gratuite) echivalent a 200 (două sute) Free Spins (Rotiri gratuite) la jocul Rise of Ra Clover Chance (de la furnizorul EGT Digital). Disponibile pentru o perioadă de 7 zile calendaristice de la data acordării acestora în contul de joc.
  • Îndeplinește procedura de verificare a contului de joc (KYC). Vei primi primi 1 (un) cod Bonus Free Spins (Rotiri gratuite) echivalent a 688 (șase sute opt zeci și opt) Free Spins (Rotiri gratuite) la jocul Rise of Ra Clover Chance (de la furnizorul EGT Digital). Disponibile o perioadă de 7 zile calendaristice, calculate începând cu ziua următoare zilei în care participanții finalizează cu succes procedura de verificare a contului de joc (KYC).
  • Suplimentar primești și Bonus 24 Lei Pariu Gratuit pentru meciurile stipulate de Betano!

JOACĂ GRATUIT!

             

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu