A castigat 200.000 euro pariind cei 10 lei imprumutati!! »» Ai aici povestea!

sisteme de pariere

”Am dat biletul fetei de la ghişeu şi ea mi-a zis ceva de 1 milion de lei! După care mi-a zis că e vorba de un câştig net de 841.000 de lei!”. Așa își începe povestea  Cătălin – Ioan Gheorghiu, un tânăr care tocmai a obtinut cel mai mare câştig la o casă de pariuri din România. 

Tot la Fortuna!

Este clar că la FORTUNA se bat toate recordurile! După câştigul colosal acordat la începutul lunii trecute – 150 000 de euro, rocord national  – a venit rândul să consemnăm o nouă premieră la FORTUNA: un câştig de peste 1 milion de RON, realizat de un singur jucător! Întâmplarea a fost posibilă graţie obţinerii Jackpotului Extra Global de 1.060.431,04 RON (peste 200.000 de euro), acordat pentru biletele efectuate la curse de câini şi la Turbo 6 şi s-a petrecut la agenția 360, din orașul Victoria, județul Brașov, miercuri 25 ianuarie 2017! Cel mai mare câştig obţinut la o casă de pariuri din România!

A jucat să ia <Localul>, a luat <Globalul>!

Marele câştigător se numeşte Cătălin – Ioan Gheorghiu, are 20 de ani şi este student în anul II la Facultatea de Autovehicule Rutiere din cadrul Universităţii Transilvania, din Braşov! Cum a recepţionat marea veste, ce a urmat după aceea, ne povesteşte chiar el: „Eu stau la cămin, în Braşov, dar în perioada asta sunt în sesiune, aşa că eram acasă, în Victoria. M-am dus cu amica mea la agenţia FORTUNA să fac câteva bilete la pariuri. Am avut 50 de lei la mine. După ce am făcut biletele, am zis să mai joc ceva la câini. Vedeam că  localul era pe undeva pe la 300 de lei! Am terminat banii şi tata mă tot suna să ma duc la el la serviciu, să-mi dea maşina ca să plec s-o iau pe mama. Atunci i-am zis prietenei mele să-mi dea împrumut 10 lei să mai fac două bilete la câini. Am jucat 4 lei pe 3 câini, sistem şi ceilalţi 6 lei pe 4 câini, tot sistem. Speram să iau <localul>. Culmea, mi-a ieşit una din variantele de pe biletul de 6 lei, cea mai mare, câinii cu cotele cele mai mari!

Click aici pentru a-ti deschide un cont la eFortuna – Te asteapta un pariu fara risc de pana la 300 ron!

După care au început să sune alarmele! Nu ştiam ce se întâmplă! Am dat biletul fetei de la ghişeu şi ea mi-a zis ceva de 1 milion de lei! După care mi-a zis că e vorba de un câştig net de 841.000 de lei! Nu mi-a venit să cred! Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe tata, care avea biroul peste drum. El s-a luat de mine că de ce întârzii! I-am zis că am câştigat 800.000 de lei şi să vină să mă ia! Începusem să tremur! Tata îmi zicea să iau banii şi să vin că e târziu! Nu înţelegea de ce trebuie să vină la agenţie. Înţelesese că e e vorba de 800 de lei (8 milioane vechi). Eu tot îi ziceam de 800.000, el nu înţelegea! Deja, veste câştigului s-a împrăştiat în tot oraşul. Când a ajuns tata, agenţia era deja plină”.

Ce va face cu banii

Tânărul câştigător a spus că-şi va premia prietena, cea care l-a împrumutat pentru a putea juca biletele, cu 10.000 de euro şi că va aloca maxim 15.000 de euro pentru achiziţionarea unui autoturism bun! Restul vor fi investiţi, într-o afacere, cel mai probabil la terminarea facultăţii, pe care, evident, o va continua! „Mai întâi, banii ăştia trebuie puşi la treaba, după care vor urma şi plimbările pe afară”, a dezvăluit acesta o prima destinaţie a acestui câştig!

FORTUNA îl felicită pe fericitul câștigător, iar, pentru cei care vor să-și încerce șansa la cursele de câini si la Turbo 6, valoarea Jackpotului Extra Global a repornit la drum, ajungând, deja, la suma de de 30.500 RON! Succes pe mai departe!

castigator-3

 

 

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu