Aceeasi miza, castiguri duble cu pariurile tale pe Australian Open!

Australian Open a inceput in forta cu rezultate extrem de interesante, dar si cu o multime de surprize. Fanii tenisului sunt extaziati, iar pariorii au sansa unor castiguri importante cu acest prim turneu de Grand Slem al anului! Ce-ar fi, insa, daca banii castigati de tine pe Australian Open s-ar dubla, fara niciun efort financiar suplimetar?

Cea mai noua promotie 888 Sport ne propune chiar aceasta varianta. Pariezi, spre exemplu, 50 de lei pe victoria Safarofei in meciul cu Serena Williams, la o cota de 6.00. Profitul tau ar fi de 250 de lei, insa, gratie promotiei speciale 888 Sport acum poti castiga exact dublul acestei sume, adica 500 de lei, fara a majora miza. Mai mult, pe langa dublarea sumei ce ti-a intrat in portofel, ai sansa de a paria GRATUIT din cei 1000 de ron BONUS oferiti de 888 Sport noilor clienti.

Cum pot participa la promotie?

PARIAZĂ ACUM!

AUSTRALIAN OPEN „DUBLEAZĂ-ȚI CÂȘTIGURILE”: TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Această ofertă este rezervată exclusiv jucătorilor noi ro. Jucătorii înregistrați anterior pe 888.ro nu vor putea beneficia de această ofertă.
  • Câștigurile suplimentare vor fi plătite în Free Bets
  • Pentru a fi eligibil pentru această ofertă, jucătorul trebuie să se înregistreze folosind link-urile disponibile pe această pagină.
  • „Dublează-ți câștigurile” înseamnă o creștere a câștigurilor obținute din primul pariu eligibil al jucătorului pe Australian Open, care va avea loc în perioada 16 – 29 ianuarie 2017. Câștigurile vor fi dublate doar dacă un jucător îndeplinește toate criteriile stabilite în Termeni și condiții.
  • Oferta „Dublează-ți câștigurile” este limitată la o valoare a pariului de 50 (cincizeci) Lei. Pentru pariurile cu o valoare mai mare de 50 (cincizeci) Lei, dublarea câștigurilor se va aplica doar primilor 50 (cincizeci) Lei din pariu, iar restului sumei pariului i se va aplica cota normală.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu