La Admiral pariezi 1 RON și primești 150 RON FREEBET + 200% PROFIT BOOST!

Admiral »» Oferta momentului este aici! Plasează primul tău pariu în ziua înregistrării și Admiral îți oferă un Free Bet de 150 RON și un 200% Profit Boost!

Ce trebuie să faci pentru a obține un Free Bet de 150 RON?
  1. Deschide-ti un cont la Admiral prin acest LINK. Doar așa vei putea beneficia de această ofertă!
  2. Depune minim 30 RON si plasează un pariu de minim 1 RON cu bani reali in sectiunea Pariuri de pe Admiral.ro
  3. Admiral îți va oferi un Free Bet de 150 RON in contul de joc in termen de 72 de ore de la evaluarea pariului

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Depozitul și primul pariu trebuie efectuate în termen de 48 de ore de la inregistrare pentru a beneficia de aceasta promotie. Free Bet-ul va fi creditat in contul de joc in termen de 72 de ore de la evaluarea pariului. Acesta poate fi folosit in termen de maxim 72 ore de la primirea acestuia.

Acest Free Bet poate fi folosit pentru a plasa un pariu multiplu cu 3 sau mai multe selecții (fiecare selecție la cote de minim 1.50). Cote maxime totale: 6.

Free Bet-ul nu poate fi retras ca și bani cash. Doar eventualele câștiguri obținute de pe urma folosirii lui pot fi retrase. Spre exemplu: dacă un client pariază 50 RON Free Bet pe o cotă de 2.0 și pariul e câștigător, doar castigul in valoare de 50 RON vor fi transferați în contul său.

Admiral

200% Profit Boost
  1. Nu ai cont la Admiral? Deschide unul folosind acest LINK. Utilizatorii noi pot obține un „Profit Boost” de 200%, plasând un pariu pe orice eveniment sportiv.”Profit Boost” se adauga la orice castig obtinut si este mentionat pe biletul de pariere.
  2. Se plasează doar mize în bani reali. Mizele în freebet-uri nu sunt luate în considerare. În timpul perioadei promoționale poate fi obținută maximum o garanție “Profit Boost” de 200%. “Profit Boost” înseamnă 200% din profitul obținut la pariurile câștigătoare. De exemplu: o cotă de 10.00 mărită la pariuri cu o garanție “Profit Boost” de 200% va duce la o cotă finală de pariere de 28.00. (Suma mizata nu este inclusa in profit).
  3. Miza maximă pentru garanția “Profit Boost” este de 50 RON (orice miză care depășește aceasta suma nu va fi acceptata impreuna cu oferta “Profit Boost”). Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300 RON. Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului.

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

Daca esti nou la Admiral, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 150 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Admiral


Lasa un comentariu