Barcelona – Chelsea: Orice pariu are cota 10! Daca pierzi, primesti inapoi 100 ron!

Barcelona pare a fi favorita certa a returului cu Chelsea de pe ”Camp Nou”. Ai o alta parere, un alt pronostic? Pariaza la NetBet pe derby-ul zilei de miercuri in Liga Campionilor: Orice pariu ai alege, indiferent de cota, primeste acum o cota de 10.00!! Daca varianta aleasa de tine este necastigatoare, primesti inapoi de doua ori miza investita, in limita a 100 ron!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
EXEMPLU:

Pariezi pe cel putin un gol in Barcelona – Chelsea. Daca urmezi pasii de mai sus, in loc de 1.02, cota acordata in mod normal variantei, cotatia pariului va fi de 10.00!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu