Barcelona are cota 50 sa castige sambata, la Real Sociedad: Profita acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Catalanii au acumulat, in primele 3 etape ale stagiunii de La Liga,  punctaj maxim, cu 12 goluri marcate si doar 2 primite. Pariaza pe un nou succes reputat de Barcelona, pe terenul bascilor de la Real Sociedad, in etapa cu numarul 4 a campionatului spaniol. Betfair ofera pentru acest pariu o cota de 35 , fata de 1.40 cat este in mod normal.  

Cum pot beneficia de cotele marite la meciul Real Sociedad – Barcelona?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNFO. Click aici pentru a profita ACUM de oferta.
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei Real Sociedad – FCSB (sambata, 15 septembrie ) si alege sa castige Barcelona. 
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare,  inainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2o.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu