Bayern – Leipzig: Iti spunem care este singurul pariu sigur pentru disputa de la Munchen!

unibet tv

Bayern Munchen primește vizita lui Leipzig în ultima etapă din Bundesliga înainte de o binemeritată pauză de sărbători. Duelul este unul dintre cele mai asteptate ale stagiunii, in conditiile in care acesta le opune chiar pe primele doua clasate din Bundesliga.

Urmărește partida la NetBet TV pe mobil sau desktop prin intermediul platformei NetBet TV și asigură-ți pariurile pe meci oricare ar fi favorita ta.

1500 ron te asteapta in pachetul – BONUS de bun-venit propus de NetBet – Pariaza acum gratuit din BONUSUL agentiei!

Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție de minim 50 RON pe confruntarea dintre Bayern și Leipzig (21/12, 21:00). Dacă pariul e pierzător, Netbet îți ramburseaza intreaga miză plasată în limita a 100 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici!

2Accesează butonul de inscriere din promoția 100 RON – Bayern vs. Leipzig

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe bilet simplu pe Bayern vs. Leipzig, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dă toți banii înapoi.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu va fi luat în considerare pentru CASHBACK.

NetBet TV: O revolutie din domeniul pariurilor si a transmisiunilor TV!

 

Termeni si conditii:
  • Doar pariurile pre-live (1×2 FT) sau live (orice selecție) în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu pe Bayern vs. Leipzig (21/12, 21:00) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita a 100 RON, sub formă de bonus dacă biletul plasat este necâștigător.
  • Dacă un jucător a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda 100% BANII ÎNAPOI pentru primul pariu eligibil plasat.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 21/12, 22:00 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.
  • Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice bonus aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu