Besiktas – Bayern: Daca pariezi asa, ai cota 13 pentru calificarea liderului din Bundesliga!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Zarurile sunt aruncate in aceasta optime de Liga Campionilor, dupa ce Bayern a castigat fara nicio emotie turul, cu scorul de 5-0. Asta nu ne impiedica, insa, sa facem profit pe mansa retur. La Betfeir, toti noii clienti beneficiaza de o cota gigant propusa pentru calificarea trupei germane: 13.00. Da! 13.00!!! 

Cum pot beneficia de cotele mărite pentru Besiktas – Bayern Munchen?
  1. Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNBO: Click aici! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Besiktas v Bayern München. (14/03/2018) şi alege să se califice Bayern München. Pariul tau trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice (inclusiv prelungiri şi penalty)
  3. Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON. Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie.
  4. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de doar 1.2 sau mai mare. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu