”Golden Goals”, sau sansa unui castig de 2.000.000 RON!

betfair golden goals
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Joaca Golden Goals complet gratuit prin contul tau Betfair existent sau creandu-ti un cont nou aici. Ai sansa sa castigi un Jackpot de 2.000.000 RON!


Regulament Golden Goals

Inregistreaza-te acum pentru a juca Golden Goals si pentru a beneficia de bonus 50% pana la 450 RON disponibil pe Betfair.

Este complet gratuit să joci și folosești aceleași date de conectare ca și pentru Betfair.ro.

Este permis un singur cont de persoană. Conturile multiple vor fi închise. Este permisă o singură intrare de persoană, pe rundă.

Dacă doi sau mai mulți participanți anticipează în mod corect „primul marcator” în TOATE partidele Golden Goals selectate, premiul Jackpot va fi împărțit în mod egal între toți acești jucători.

O intrare poate fi modificată după ce a fost trimisă, până cel mult cu 5 minute înainte de lovitura de începere a primului meci al rundei. După închiderea competiției, participanții nu mai pot să-și modifice selecțiile.

Dacă selecția ta nu joacă în meciul respectiv, rămâi în continuare cu șansa de a câștiga premiul pe rundă, de 10.000 RON, dar nu și jackpotul săptămânal. Verifică dacă selecția ta este în lotul de jucători pentru meciul zilei înainte de lovitura de începere ca să fii sigur că ai o șansă să câștigi jackpotul săptămânal.

Nu ai cont la Betfair?

Inregistreaza-te acum pentru a juca Golden Goals si pentru a beneficia de bonus 50% pana la 450 RON disponibil pe Betfair.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu