Bilete gratuite la Romania – Spania + 10 Paysafe-uri de 50 lei: Participa la concurs!

Autor: Sabin Pirvan14 Comments
3 0

Site-ul Pariuri1x2 si agentia Fortuna te trimit la meci! Castiga unul din cele 5 bilete gratuite la Romania – Spania, cel mai asteptat meci al nationalei din 2019. 

Cu ocazia confruntarii Romania – Spania, programata joi, 5 septembrie,  pe Arena Nationala din Bucuresti, site-ul pariuri1x2.ro si agentia Fortuna, sponsor oficial al primei reprezentative, va invita la un concurs ce are ca premii 5 bilete gratuite la meci.

Cum poti participa la concurs?

In doar cativa pasi devii eligibil pentru castigarea unuia din cele 5 bilete la Romania – Spania.

1. Poti participa la concurs daca ai un cont deschis la Fortuna prin link-urile de pe site-ul pariuri1x2.ro si cel putin o depunere efectuata in ultimul an.

2. Daca inca nu ai un cont Fortuna, iti poti deschide acum unul, utilizand acest link. Fa o depunere minima de 25 ron si primesti automat un bonus de pana la 500 lei. 

3. Indica scorul confruntarii Romania – Spania.  Plaseaza rezultatul tau in comentariile acestui articol, pana marti, 3 septembrie, ora 16:00.

Castigatori vor fi desemnati participantii care si-au deschis un cont la Fortuna prin linkurile din articol si au indicat un scor corect pentru meciul Romania – Spania.

Deschide-ti cont!

ATENTIE! Dupa disputarea partidei, toti participantii care au nimerit scorul corect al meciului, avand si un cont deschis la Fortuna prin link-urile de pe site-ul pariuri1x2.ro, vor intra automat intr-o extragere ce pune la bataia 10 vouchere Paysafe de 50 lei fiecare.

Concursul se desfasoara intre 28 august si 3 septembrie (pra 15:00). Castigatorii vor fi anuntati marti, 3 septembrie, pe site-ul pariuri1x2.ro (dupa ora 18:00) si in emisiunea UN PONT PE ZI din aceeasi zi


 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Comments 14

Lasa un comentariu