Bonus de 450 pus la dispozitia noilor clienti de Betfair: Revendica-l acum!

Ne place sa simtim adrenalina pronosticurilor sportive si suntem in al 9-lea cer cand biletele ne aduc profit. Betfair duce, insa, experienta pariurilor la un alt nivel. Cu bonusul oferit de cea mai mare casa de pariuri din lume, acum avem posibilitatea de a miza gratuit pe selectiile noastre. 

Betfair ofera tuturor noilor clienti un BONUS de pana la 450 ron (50% din suma depusa). Iata care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a intra in posesia bonusului:

Formularul de inregistrare:

bf450

Dupa ce am completat toate campurile formularului si am citit si acceptat termenii si conditiile, nu ne mai ramane decat sa dam click pe butonul „Sunt de acord si deschid contul” >>

ok

.

 

Fondată în anul 2000 de către Andrew Black şi Edward Wray, compania Betfair este cea mai mare casa de pariuri online si unul dintre cei mai mari furnizori de pariuri sportive din lume. Betfair a fost listatat la London Stock Exchange pana a fuzionat cu Paddy Power, pentru a forma Paddy Power Betfair, pe data de 2 februarie 2016.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu