Bucură-te de spectacolul de la Wimbledon! Profitul vine orice ai paria »» No STRESS :)

Wimbledon este cel mai vechi și cel mai prestigios turneu de tenis dintre cele patru de Grand Slam. Bucură-te de două săptămâni spectaculoase în Marea Britanie pe care le poți urmări LIVE la NetBet TV și pentru care agenția ți-a pregătit excepțională.

Plasează 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct de la Wimbledon (03/07 – 10/07).

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 200 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la Wimbledon, de la sferturi până la finală.

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți unul chiar acum dând click aici

2 Participă accesând butonul din promoția 200 RON – Wimbledon

1 Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim zece partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 10/07 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Programul poate suferi modificări din cauza vremii, însă pariurile plasate pe optimi inclusiv vor fi luate în considerare, indiferent de dată.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea optimilor.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Wimbledon (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu