Castiga bani de pariuri pentru tot restul anului!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Traieste la maxim finalul de sezon la Unibet si castiga bani de pariuri pentru tot restul anului. Arata ca fotbalul european nu are secrete pentru tine si castiga super premiile puse la bataie in cele 3 saptamani care decid campioanele interne, dar si castigatoarele Champions League si Europa League.

Iată cum funcţionează:

1. Opteaza pentru înscriere AICI! 

2. Plaseaza pariuri pe competitiile eligibile* intre 7 si 27 mai.

3. Acumuleaza cat mai multe puncte in cele 3 turnee saptamanale si in turneul final.

4. Castiga bani de pariuri pentru tot restul anului si multe alte premii extraordinare.

Clasamentul va fi calculat dupa formula de mai jos si numarul de puncte totale se va imparti diferit in functie de platforma pe care ati pariat, astfel:

PREMII TURNEU FINAL

Locul 12500 RON cash* pe luna pana la finalul anului (pentru lunile iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie).

Locul 2: Apple iPhone X 256GB

Locul 3: iPad Pro 10.5″ 256GB

Locurile 4-6: TV Samsung 43″ 4K UltraHD

Locurile 7-10: Sony PlayStation 4 Pro 1TB

PREMII SAPTAMANALE

Locul 1: Apple iPhone X 256GB

Locul 2: 500 RON bonus

Locul 3: 300 RON bonus

Locurile 4-6: 200 RON bonus

Locurile 7-10: 100 RON bonus

Locurile 11-20: 50 RON freebet

Locurile 21-50: 25 RON freebet


Cum se calculeaza, ca pariuri sunt acceptate si informatiile privind clasamentul

Pariuri desktop: Numar total puncte / 10
Pariuri mobil: Numar total puncte / 5

 
Sumă/Miza pariată X Numărul de evenimente de pe biletul de pariu
Nu există pariu minim Simplu – Dublă – Triplă – …

Exemplu: Pariaza 50 RON pe un bilet cu 5 evenimente de pe desktop si primesti 25 de puncte. Pariaza 50 RON pe un bilet cu 5 evenimente de pe mobil si primesti 50 de puncte.

*Competitii participante: La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Liga I, Jupiler Pro League, Superligaen, Eredivisie, Champions League, Europa League, Cupa Romaniei, FA Cup, DFB Pokal, Coupe de France, Coppa Italia, Premier League Rusia, Primeira Liga, Super Lig, Liga 2, Championship, La Liga 2, Serie B, Ligue 2, 2. Bundesliga.

Clasamentul va fi actualizat in fiecare zi lucratoare pentru cele 3 turnee saptamanale si odata pe saptamana pentru cel final.
Mult succes!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu