Castiga extra in weekend cu biletele pe fotbal »» Pana la 30% plus profit pe marile campionate!

Alege-ti multiplele pentru acest weekend, iar daca sunt castigatoare, primesti de la Unibet in plus un profit crescut. Creste-ti castigurile, folosindu-te de cunostintele tale din fotbal. 

Pariul tau multiplu castigator, plasat pe ligile europene de fotbal* este egal cu un profit crescut, pentru a-ti creste rezultatul. Iata ce poti castiga:

Cum funcţionează?

  • Opteaza AICI pentru înscriere 
  • Pariaza pre-meci (1×2) cel puţin 60 RON, la o cotă de cel puţin 1.40, pe o multipla din ligile europene eligibile.
  • Daca multipla ta este castigatoare, biletul aferent ce contine Profitul Extra iti va fi creditat in cont, in urmatoarea zi lucratoare.

*Ligi Europene Eligibile: Premier LeagueLaLigaSerie ABundesligaLigue 1, EredivisieJupiler Pro LeagueSuperligaen si Championship 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu