Câștigă Pariuri gratuite de 25 RON pentru Liga Campionilor!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Câștigă un Pariu gratuit de 25 RON în fiecare săptămână de acțiune din Liga Campionilor, până la semifinale !

Începând cu șaisprezecimi, dacă plasezi un pariu pre-meci creat cu funcția Creare Pariu pe orice meci din Liga Campionilor, Unibet îți oferă un Pariu gratuit live de 25 RON.

Poți câștiga un pariu gratuit în fiecare săptămână – adică în total opt pariuri gratuite. Plasează-ți pariul creat cu funcția Creare Pariu pe cea mai tare competiție inter-cluburi din lume și obține recompense!

Cum  pot participa?
Nimic mai simplu. Trebuie doar să te loghezi pe contul tău Unibet și să plasezi pe Liga Campionilor pariurile tale create cu funcția Creare Pariu.

Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

– Miză minimă eligibilă: 50 RON. Cote minime per selecție: 1.4. Pariul gratuit live de 25 RON pentru fotbal va fi adăugat în contul tău odată ce pariul eligibil este plasat. Pariul gratuit live de 25 RON poate fi utilizat pe orice meci din Liga Campionilor și este disponibil 7 zile.

-Un jucător poate fi eligibil pentru 1 x Pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare rundă de meciuri. O rundă de meciuri reprezintă meciurile oficiale jucate marțea și miercurea conform UEFA.

Ia pariurile gratuite!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu