Castiga un iPhone 7 in Martie cu Doru Craciun!

A venit primavara si este timpul sa reluam concursurile obisnuite.

Asadar, incepand cu 1 Martie, pe toata durata lunii poti intra in competitia pentru un iPhone7 daca urmaresti emisiunea online „Facem Pariurile” cu Doru Craciun care apare de 2 ori in fiecare saptamana pe canalul nostru de YouTube , cel mai mare canal destinat pariorilor din Romania.

Cum participi?

Exista doar 3 pasi simpli pe care trebuie sa ii faci:

  1. In competitie pot intra toti cei care au cont pe Unibet prin Pariuri1x2 sau isi deschid un cont prin Pariuri1x2 ( foloseste acest link sau orice banner de pe site ) in luna Martie.
  2. Urmatoarea conditie este ca in luna Martie sa ai cel putin o depunere in contul tau Unibet si sa efectuezi cel putin un pariu.
  3. La final, trebuie sa iti treci username-ul la sfarsiul articolului, in sectiunea de comentarii – adauga comentariu.

 

Pana acum, am oferit peste 8 telefoane iPhone 7 ca premii membrilor Pariuri1x2 si nu ne vom opri aici! Doru Craciun va face extragerea castigatorilor in primele zile ale lunii Aprilie, iar promotia va continua luna de luna. Joaca mereu prin Pariuri1x2 si astfel ne rasplatesti si ai cele mai bune promotii extra fata de ce iti ofera casele de pariuri.

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Comments 47

Lasa un comentariu