Câștigă vouchere de vacanță de 6.000 EUR, Playstation 5 și alte premii de top

UNIBET PARIURI1X2

Dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! Și pentru că o vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție, în lumea U & Unibet se pun la bătaie 8 vouchere de vacanță în valoare de 6.000 EUR fiecare. 

Nu e totul! Pentru că în orice gașcă fiecare se distrează în felul său și cu gadget-uri diferite, Unibet oferă în plus 8 PlayStation 5 și ceasuri Garmin, dar și Bani Bonus, 🤑 Rotiri Gratuite și Pariuri Gratuite

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 200 Rotiri Gratuite!

Deschide cont!

Cum se joaca?
  • Optează pentru promoție.   Click aici sau pe Butonul de mai jos!
  • Fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) îți aduc un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective
  • Pentru Extragerile săptămânale, numai tichetele obținute în săptămâna anterioară vor fi luate în considerare.
  • Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.  Ultima extragere cu premii va avea loc pe 4 decembrie 2023. 

OPTEAZĂ PENTRU PROMOTIE

Fond de premiere Extrageri săptămânale:  

Număr de premii 

 

Premiu 

 

Voucher vacanță în valoare de 6.000 EUR 
Playstation 5 
Garmin watch 
1,000 RON bani bonus (rulaj 1x) 
10  500 RON bani bonus (rulaj 1x) 
80  250 Rotiri Gratuie la Jungle Jamboree (rulaj x 10) 

50 RON Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu (cote minime 2.0 )  

Activează-ți spiritul competitiv – acum e mai simplu să îți crești șansele de a câștiga cele mai cool experiențe în gașcă.

Și ce e și mai fantastic, nu există un număr maxim de tichete așa că poți acumula oricâte dorești, iar șansele tale de a câștiga vor crește considerabil.

La Unibet, distracția este mai mare când suntem împreună, fiecare cu cel mai bun joc al său! 🎉

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu