Castiguri suplimentare asigurate de NetBet pentru pariurile live pe Cupa Africii »» Detalii!

Pe 14 ianuarie începe Cupa Africii pe Națiuni, întrecere la care se vor reuni câțiva dintre cei mai importanți jucători ai lumii. Pentru competiția care se va derula în Gabon între 14 ianuarie și 5 februarie, NetBet ți-a pregătit un cadou special.

Nu uita că toate meciurile sunt disponibile la NetBet TV, iar tu poți paria în orice moment al partidei de oriunde te-ai afla!

Pariază LIVE minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.5 pe cel puțin 4 meciuri distincte săptămânal din Cupa Africii în fiecare dintre următoarele perioade: 14 – 17 ianuarie, 18 – 21 ianuarie și 22 – 25 ianuarie.

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi o singură dată pe oricare dintre cele mai tari dispute din Cupa Africii, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici!

2 Accesează butonul de Înscriere din promoția 100 RON FREEBET – CUPA AFRICII

1 Pariază LIVE pe minim patru partide distincte săptămânal din Cupa Africii pe Națiuni pe bilet simplu cu o singură selecție.

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Cupa Africii pe Națiuni (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Pariurile pot fi plasate pe meciurile din primele 3 săptămâni ale Cupei Africii pe Națiuni. Freebetul poate fi folosit pe Cupa Africii în perioada 28/01 – 05/02.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu