CFR Cluj – FCSB: Pariul ”peste 2.5” goluri iti aduce in cont 200 de lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Batalia pentru titlul Ligii 1 deja a inceput. Pariaza ”peste 2.5 goluri” in meciul CFR Cluj – FCSB din etapa a 8-a: La Sportingbet, pariul are cota 50.00!

Cum pot pot beneficia de cota 50?

  1. Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul roșu “Inregistrează-te” din ACEASTA PAGINA vor beneficia de ofertă. Oferta este valabilă doar pentru meciul CFR Cluj – FCSB care se joacă pe data de 16.9.2018.  CLICK AICI!
  2. Pentru a beneficia de cota 50 pentru pariul <Câte goluri vor fi înscrise – Peste 2.5> trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere de minim 40 RON în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu înainte de începutul meciului pe piața „Câte goluri vor fi înscrise” – „Peste 2.5”.
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu