Concurs semifinale Liga Campionilor cu premii de 125 000 RON CASH!

GAME OF CHAMPIONS semifinale Liga Campionilor

Tensiunea atinge cote maxime în această săptămână, în care se dau primele bătălii din semifinalele Ligii Campionilor! Fii parte a spectacolului și joacă nouă etapă din Game of Champions de la Unibet! Participă gratuit, răspunde corect la toate întrebările, și poți câștigat premiul gigant de 125 000 de lei Cash!

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu! Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere + 200 rotiri gratuite CASH! 

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 300 RON+ 200 ROTIRI GRATUITE

Semifinale Liga Campionilor:  Cum se joaca Game of Champions?

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri din semifinalele Ligii Campionilor  și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

Game of Champions – Întrebările etapei

Semifinale Liga Campionilor – 6 răspunsuri ce-ți pot aduce 125.000 RON CASH!

  • Bayern München – Real Madrid & Borussia Dortmund – Paris SG: Care meci va avea mai multe goluri?
  • Bayern München – Real Madrid & Borussia Dortmund – Paris SG: Cate goluri vor fi marcate in total in AMBELE MECIURI?
  • Bayern München – Real Madrid: Ce rezultat vom avea in meci?
  • Bayern München – Real Madrid: Cine va marca primul gol in meci?
  • Borussia Dortmund – Paris SG: Cate suturi PE POARTA vor fi in meci?
  • Borussia Dortmund – Paris SG: Care va fi scorul corect in meci?

Joaca Game of Champions!


 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu