Continua seria excelenta a FCSB-ului? Pariu in cota 9 pentru deplasarea ”ros-albastrilor” la Craiova!

Trupa pregatita de Reghecampf a revenit pe primul loc,  la egalitate de puncte cu Viitorul, dupa victoria foarte clara repurtata la mijlocul saptamanii, in fata Astrei. A fost al 3-lea succes din play-off si al doilea consecutiv pentru FCSB, dupa cel din derby-ul cu Dinamo. Mizand pe un Alibec intr-o forma exceptionala, FCSB tinteste cele 3 puncte si pe terenul Craiovei.

Pariem pe FCSB la cota 9!

Va fi o partida extrem de echilibrata, mai ales ca CS U este redutabila pe teren propriu. Totusi, FCSB poate specula in favoarea sa forma actuala, dar si problemele de lot cu care oltenii se confrunta.  Pariul pe oaspeti  atrage, mai ales prin prisma cotei de 9 propusa acum de Betfair variantei 2 solist!  

DETALIILE OFERTEIFCSB 9
2. Pariază Primeşti cota mărită de 9.00 pentru FCSB. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
3. Câştigă – Miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată la o cota de cel putin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată. 
Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZSKN49. CLICK AICI PENTRU A TE INREGISTRA!
Plasezi un pariu pe victorie FCSB. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. iza maximă care se califică este de  50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărităCota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu