Croaţia v Anglia: 2 solist, cota 60 » Poti profita ACUM!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Daca esti fan al Angliei, ai acum parte de cel mai tare pariu. Betfair ofera cota 60.00 pentru o victorie a nationalei antrenate de Gareth Southgate, in semifinala de la Campionatul Mondial cu nationala Croatiei. 

Cum pot beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat la Betfair folosind codul promotional ZFBNEU. Click aici pentru a profita ACUM de promotia Betfair. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Croaţia v Anglia şi alege să câştige ANGLIA.
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final.
  4. Miza maximă care se califică este de 5 RON
  5. Trebuie sa rulezi bonusul o dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple (bilet de pariu) cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.20

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu