ADMIRAL iți oferă 5000 LEI + 500 ROTIRI GRATUITE la cazino!

ADMIRAL

Descoperă experiența cazinoului ADMIRAL și crează-ți astăzi cont pentru a beneficia de cele 5 mega-oferte cu care te întâmpină această casă de pariuri! ADMIRAL îți garantează 300 ROTIRI GRATUITE fără depunere și până la 5000 lei bonus pentru primele trei depuneri. 

Așează-te confortabil și profită la maxim de fiecare ofertă pe care ți-a pregătit-o ADMIRAL:

Deschide-ti un cont la Admiral prin acest LINK. Doar așa vei putea beneficia de aceaste oferte!

 • 100 Rotiri Gratuite, fără depunere la verificarea documentelor
 • 100% bonus până la 1500 lei + 100 Rotiri Gratuite la prima depunere de minimum 30 lei
 • 50% bonus până la 1000 lei la a doua depunere
 • 80% bonus până la 2500 lei și 100 Rotiri Gratuite la a treia depunere
 • 200 Rotiri Gratuite fără depunere pe toate sloturile Novomatic după ce ai făcut primele trei depuneri

Cum îți iei ofertele la depunere? Bonusurile vor fi vizibile și disponibile în secțiunea DEPUNERI din contul tău de jucător, iar Rotirile Gratuite vor fi creditate instant, după ce depunerea a fost confirmată.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!

Termeni și condiții

 • Pachetul de Bun Venit poate fi revendicat în termen de 30 de zile de la data înregistrării contului de joc.
 • Depunerea minimă necesară pentru acordarea ofertelor din Pachetul de Bun Venit este de 30 lei.
 • Bonusul pentru finalizarea Pachetului de Bun Venit se va acorda jucatorilor care fac minim 3 depuneri, în maxim 30 de zile de la data înregistrării contului.
 • Cele 200 Rotiri Gratuite vor fi creditate în tranșe de câte 50 Rotiri Gratuite, zilnic, timp de 4 zile, începând cu a 2-a zi după cea de-a treia depunere a fost efectuată.
 • Rulajul necesar pentru retragerea bonusului acordat este 30x. Exemplu: Dacă ai efectuat o depunere de 100 lei și bonusul primit ar fi 100 lei, condiția de rulaj este 100×30 = 3000 lei rulaj total de efectuat.
 • Din momentul dobandirii, orice bonus sau Rotiri Gratuite din această campanie au o valabilitate de 7 zile.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Admiral, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 150 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Admiral


Lasa un comentariu