Dinamo – FCSB: Cota marita pentru ambele echipe inscriu

dinamo - fcsb
Cota marita la 6.00 pentru ambele marcheaza la Dinamo – FCSB

Un nou episod din El Clasico de Romania se joaca pe 1 mai, de la ora 20:30 pe National Arena. Dinamo si FCSB sunt despartite de 5 puncte in clasament, cu 3 etape ramase de disputat din play-off-ul Ligii 1. Nemec si compania au doar varianta victoriei daca vor sa mai spere la titlu. FCSB a obtinut in tur prima victorie dupa o serie de 10 partide fara succes in fata marii rivale. O noua victorie ar aduce-o pe FCSB cu un pas mai aproape de un nou titlu in Liga 1.

Ultimele dueluri dintre Dinamo si FCSB au adus spectacol si goluri multe. In acest sezon, in cele 5 meciuri directe jucate in Liga 1 si Cupa Ligii, s-au inscris 18 goluri. De fiecare data, atat Dinamo, cat si FCSB au reusit sa marcheze, ducand la 8 numarul meciurilor consecutive in care ambele formatii inscriu.

Unibet iti ofera o promotie excelenta pentru marele derby al Ligii 1. Daca nu ti-ai deschis cont, profita de cota marita de la 1.89 la 6.00 pentru ca ambele formatii sa inscrie. Deschide-ti un cont la Unibet si pariaza un bilet single pe ambele marcheaza la Dinamo – FCSB! Iar daca pariul nu se concretizeaza, noi iti vom returna miza, pana la o limita maxima de 250 de RON

Ce trebuie sa faci:

  1. Inregistreaza-te la Unibet intre 28.04.2017, ora 13:00 si 01.05.2017, ora 20:30.
  2. Plaseaza un pariu pre-meci fara risc de maxim 250 RON pe Dinamo – FCSB, ambele marcheaza (cota 1.89 la data publicarii acestui articol).
  3. Daca pariul este castigator vei primi in cont suma conform mizei si cotei castigatoare.
  4. In 48 de ore, maxim 40 RON din miza vor fi multiplicati pana la cota 6.00. Aceasta suma va fi disponibila ca si bani bonus in cont.
  5. Daca pariul este pierzator vei primi bonus 100% din valoarea mizei pana la maxim 250 RON.

Toate sumele bonus trebuie rulate de 3 ori pe pariuri pre-meci sau live pe cote de cel putin 1.40.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu