Espanyol – Barcelona: Daca pariezi asa ai cota 16.00 pentru pariul 2 solist!

Cu 18 victorii si 3 remize in 21 de runde, Barcelona domina cu autoritate sezonul 17/18 din La Liga. In plus, in fata rivalului din Catalunia are si o revansa de luat, dupa infrangerea suferita in prima mansa a sfertului de Cupa Spaniei. Duminica dupa amiaza, cele doua se reintalnesc pe terenul lui Espanyol. La Betfair, victoria Barcelonei are o cota de 16.00! 

Cum pot beneficia de cotele mărite?
  1. Deschide-ti acum un cont la Betfair – CLICK AICI. La inscriese foloseste codul promotional ZFBNAQ. Doar astfel poti beneficia de promotia Betfair
  2. Plaseaza un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei Espanyol – Barcelona şi alege sa castige Barcelona. Cota speciala este valabila doar pentru primul pariu pe meciul Espanyol – Barcelona.
  3. Miza maximă care se califica este de 5 RON. Poti sa plasezi o miză mai mare doar dupa ce ai plasat pariul initial de 5 RON.
  4. Dacă pariul este castigător miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare. Dacă plasezi un pariu cu selectii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu