Esti pe faza? Ai o cota de 50 pentru semifinala Anglia – Croatia!

Poti investi pe favorita ta in a doua semifinala a Mondialului, la o super cota. Orice pariu de tipul 1,x,2 pe meciul Croatia – Anglia, are acum cota 50 la NetBet!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?

  • Creează-ți un cont pe NetBet Sport și introdu codul bonus COTA50 la înregistrare. CLICK AICI pentru a beneficia acum de promotie
  • Plasează primul tău pariu pre-live (FT) pe BILET SIMPLU pe 1,x sau 2 FINAL din meciul Croația vs Anglia (11 Iulie ora 21:00)
  • Pariază maxim 10 RON.E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 10 RON din pariu.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.(zile lucratoare). Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60.

 

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu