Esti „profesor” pe biletele de pariuri? Iata cum iti poti suplimenta cu pana la 50% castigurile fara a creste miza!

Zilnic in Romania, la agentiile terestre sau online, sunt pariate zeci, poate sute de mii de bilete de pariuri. Romanii au in sange acest tip de pariere, care, intr-o forma diferita, insa bazata cam pe aceeasi idee, functiona inca de pe vremea arhicunoscutului Pronosport.

Multe din aceste bilete, probabil marea majoritate, sunt pierzatoare. Acesta este si unul dintre motivele pentru care noi nu incurajam pariurile combinate, ci pe cele single. In aceeasi masura, totusi, nu putini sunt tipsterii care scot profit important mizand pe bilete. Ce nu stie insa multa lume este faptul ca acum avem cu totii posibilitatea de a castiga sume cu pana la 50% mai mari pe aceleasi biletele jucate, fara a majora miza cu niciun leu!

Profita de PARIUL ACUMULATOR NETBET

Potentialul tau de castig tocmai a trecut la un alt nivel multumita Pariului Acumulator. Oferta NetBet este disponibilă pentru urmatoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață și Baseball – așa că nu mai sta pe gânduri! Plasează pariuri combi chiar acum si-ti poti majora incasarile cash, in raport cu graficul de mai jos:

cash

Exemplu

Luam ca exemplu un bilet de pariuri alcatuit la NetBet chiar din meciurile programate zilele urmatoare,  in preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, Rusia 2018. Alegem 5 evenimente, pe un combo intr-o cota finala de 5.53.

bnet

Castigul eventual ar fi de 553 lei. Acesta insa va creste cu 8%, bonusul aferent variantei cu 5 selectii pe bilet, adica pana la 597.24 lei, castigul pe care NetBet ti-l ofera cash. Daca am mai adauga inca un pariu pe bilet, al 6-lea, suma in plus oferita gratuit de NetBet castigului eventual ar creste din nou, conform graficului de mai sus, pana la 14%. 

Cum pot beneficia de Pariul Acumulator?

1Pentru a participa, conectează-te pe contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici!

2Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente) pe unul din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață sau Baseball.

NOTĂ: Fiecare selecție din pariul combinat trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.20. În caz că una sau mai multe selecții nu respectă cotele minime necesare, pariul nu va fi eligibil pentru bonus. Doar pariurile pre-live sunt eligibile.


  • Câștigurile adiționale se aplică doar pentru anumite tipuri de pariuri și sporturi menționate în termenii și condițiile corespunzătoare acestei promoții.
  • Câștigurile adiționale se vor aplica atât tipurilor de pariuri combinate, menționate în termenii și condițiile aferente promoției cât și pariurilor în sistem compuse din tipurile de pariuri combinate eligibile pentru această promoție exclusiv. Pariurile în sistem care includ mai mult de un tip de pariu combinat sau simplu nu vor fi eligibile pentru această promoție.
  • Câștigurile adiționale sunt exprimate sub formă de procente suplimentare și vor fi adăugate la câștigul total generat de pariurile combinate/în sistem plasate.
  • Câștigurile adiționale vor fi creditate imediat după stabilirea pariurilor (cu o eventuală întârziere de 5 minute).

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu