Fără Depunere » 24 Rotiri Gratuite & 24 LEI Pariu Gratuit la Betano în perioada 1-14 iunie 2024!

Betano

24 Rotiri Gratuite & 24 LEI Pariu Gratuit la Betano

La Betano atmosfera este mereu una aparte, iar cotele sunt pe măsură. Deschide un cont nou în perioada 1-14 iunie și beneficiază de 24 Rotiri Gratuite & 24 LEI Pariu Gratuit, fără depunere.

Ce trebuie să faci?

  • Accesează ACEST LINK și deschide un cont nou pe Betano
  • Introdu codul promoțional RO24 (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 24 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 1 Leu. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul 100 Burning Hot. Perioada de valabilitate: 7 zile de la data acordării acestora în contul de joc.
  • Îndeplinește procedura de verificare a contului de joc (KYC). Vei primi 1 (un) un Pariu Gratuit (Free Bet) în valoare de 24 Lei. Acesta putea fi utilizat numai cu privire la evenimentele referitoare la UEFA EURO 2024. Pariul Gratuit (Free Bet) poate fi utilizat pentru o perioadă de 3 zile calendaristice de la data acordării acestuia în contul de joc.
JOACĂ GRATUIT!

Termeni & condiții Rotiri Gratuite Betano

  • Oferta este valabilă DOAR în perioada 1-14 iunie, DOAR pe Betano, și poți beneficia de ea o singură dată, la crearea unui cont nou.
  • Suma reprezentând câștigurile obținute în urma utilizării Free Spins (Rotiri Gratuite) se va transfera în balanța bonus, iar pentru a putea fi convertită în bani reali această sumă va trebui să fie rulată de 40 de ori (x40) la jocurile din secțiunea Casino, în termen de 100 de zile de la transferul în balanța bonus.

             

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu