FCSB – Lazio: Cota 10 pentru cel putin un gol marcat in prima repriza!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Momentul unor noi castiguri imense a venit! Pariaza la Sportingbet pe varianta peste 0.5 goluri in prima repriza a meciului FCSB – Lazio de joi,  15 februarie, si prinzi o cota de 10.00!

Cum pot beneficia de cota 10.00:
  • Inregistreaza-te pe  Sportingbet prin intermediul ACESTUI link si fa o depunere de cel putin 40 de lei in contul de pariuri
  • Pariază peste 0.5 goluri în prima repriză a meciului FCSB v lazio Roma la cota normala afisata pe site. Miza maximă acceptata este de 20 RON sau echivalentul in valuta conform ratei interne de schimb valutar. Daca vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  • Dacă pariul este câștigător, primesti cash castigurile din cota normala, iar diferenta sub forma de FreeBet. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) in bani reali, fara conditii de pariere.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu