Pariază pe golgheterul de la EURO și câștigă un FREEBET la fiecare gol marcat!

25 lei freebet fiecare gol de la euro 2020
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Campionatul European se apropie cu pași repezi, iar tu trebuie să fii gata să acumulezi profit alături de agenția NetBet.

Pe lângă predictorul ce-ți poate aduce în cont 1 milion de euro (!!!),  NetBet ți-a mai pregătit o supriză. Pariază pe golgheterul de la EURO 2020 și câștigă un FREEBET de 25 lei la fiecare gol marcat de acesta!  

Cum pot participa la promoție?

1 Conectează-te la contul tău NetBet Sport și înscrie-te folosind butonul de mai jos. Dacă încă nu ai un cont la NetBet îți poți deschide pe loc unul, accesând acest link special. Automat beneficiezi și de oferta de bun venit a agenției: 500 lei primul pariu fără risc.

2 Plasează un pariu de mininm 150 RON pe golgheterul EURO 2020 înainte de începerea turneului.

3 La fiecare gol marcat de acesta pe parcursul EURO 2020, vei primi un FREEBET în valoare de 25 RON.

Înscrie-te acum!

  • Clienții trebuie să plaseze înainte de 10 iunie, ora 23:59, un bilet de minim 150 RON pe Golgheterul EURO 2020 – jucătorul care va avea cele mai multe reușite pe parcursul turneului.
  • Doar primul pariu plasat pe golgheterul EURO 2020 va fi luat în considerare pentru această promoție.

Iată care sunt cotele NetBet pentru principalii predendeți la titlul de golgeter al Euro 2020:

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu