INCREDIBIL: Acesti 1500 lei pot fi ai tai in 3 pasi!

bani
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Bucura-te de pachetul de bun venit NetBet, cu cel mai mare bonus oferite de o casa de pariuri din Romania! Urmeaza instructiunile si castiga cei 1500 RON oferiti!

Ce ai de facut pentru a intra in posesia pachetului de bun venit oferit de Netbet?

  1. Deschide-ti acum un cont la Netbet!

  2. Accesează secțiunea Casierie şi introdu primul cod bonus din tabelul de mai jos: NETBET1.
  3. Efectuează un depozit!
  4. Pariază suma depozitului o singură dată (x1) plasând pariuri eligibile.

De îndată ce ai urmat aceşti paşi şi pariul sau pariurile tale eligibile au fost stabilite, primul bonus se va credita în mod automat în balanţa ta.


PACHETUL DE BUN VENIT NETBET SPORT

Pachetul de Bun Venit constă în cinci bonusuri cu valoare totală de 1500 RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depozite efectuate pe site.

IN

Cod Bonus PROCENT BONUS SUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET1 100% 450 RON
NETBET2 100% 100 RON
NETBET3 100% 200 RON
NETBET4 100% 300 RON
NETBET5 100% 450 RON

După ce ai îndeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poţi activa următorul cod din Pachetul de Bun Venit – NETBET2 pentru cel de-al doilea depozit.

Procedează la fel pentru cel de-al treilea, al patrulea, respectiv al cincilea depozit. Te sfătuim să completezi cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua un nou depozit.

IMPORTANT: În caz că utilizezi codurile bonus corespunzătoare depozitelor 2-5 fără să fi parcurs integral cerinţele de pariere aferente bonusului anterior şi fără ca balanţa ta NetBet Sport să fi ajuns la 0, cerinţele anterioare se vor cumula cu următoarele cerinţe de pariere. Pentru a te bucura din plin de oferta noastră, asigură-te că utilizezi următorul bonus din pachetul de bun venit doar în momentul în care balanţa ta a ajuns la 0 şi nu mai ai pariuri deschise.

Vezi toti termenii si conditiile.

pachet de bun venit netbet

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu