Inovatie pe piata pariurilor! O agentie iti da BANII INAPOI daca ai incheiat saptamana in pierdere

Asigurarea saptamanala de la Sportingbet este un program unic de loializare pentru clienti activi ai agentiei, in care aceasta ofera bani inapoi tuturor celor care nu au fost norocoși pe parcursul respectivei saptamani și au incheiat cu o balanta negativa!

sporting

Cum functioneaza?

In fiecare luni incepeti sa colectati puncte de la 0 – cu cat colectati mai multe puncte pe parcursul saptamanii, cu atat asigurarea pentru care veti fi eligibil va fi mai mare și daca balanta dvs. neta va fi negativa, va vor fi inapoiati banii – cu cat veti fi mai activ pe site-ul Sportingbet, cu atat veti primi mai multi bani inapoi in fiecare saptamana. Asigurarea Saptamanala este creditata in fiecare luni, in baza rezultatelor dvs. in saptamana din urma!

puncte sportingbet

ASIGURAREA SAPTAMANALA = procentul aferent nivelului atins aplicat la balanta saptamanala neta, pana la maximul specificat (va fi platita doar daca balanta saptamanala neta va fi negativa)

BALANTA SAPTAMANALA NETA = toate caștigurile (sport, cazino) + toate bonusurile primite (inclusiv Asigurarea Saptamanala platita pentru saptamana din urma) – toate pierderile (sport, cazino)

nivel sportingbet

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet pentru a incasa bonusu! Pe langa fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice si pariuri pe evenimente in timp real. Deschide un cont acum si profita de cea mai tare promotie!

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu