Juventus Bucuresti – Dinamo: Dublu profit!

Juventus are parte de un start dificil la primul sezon din istorie in Liga 1. Adversara ii va fi Dinamo, formatie ce vizeaza in actuala stagiune cel putin performanta din campionatul 2016/2017: clasarea pe podium! Pariaza pe aceasta confruntare si ai parte de o surpriza pregatita de winmasters!

Liga 1 este gata de start și winmasters.ro ți-a pregătit o ofertă specială! Plasează un pariu pre-meci pe Juventus București – Dinamo și primești un pariu gratuit LIVE pentru același meci!

Analizează statisticile, ghicește echipele de start, verifică datele despre brigada de arbitri și plasează un pariu pre-meci , apoi urmărește meciul LIVE și profită de pariul tău gratuit care îți va spori câștigurile! Meciurile din Liga 1 aduc extra câștiguri în fiecare zi , doar la winmasters.ro !

Cum primesc pariul gratuit:

Inregistreaza-te la Winmasters – Revendică bonusul de înregistrare de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazinou PLUS 40 RON Voucher Pariu Gratuit!

Profită de ofertă și ia-ți voucherul Pariu gratuit!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu