KHABIB v MCGREGOR: Cote de 50 si 60 pentru super infruntarea galei UFC 229!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
7 0

T-Mobile Arena din Las Vegas va fi gazda celui mai important eveniment din istoria UFC-ului. Campionul categoriei usoare, Khabib Nurmagomedov, neinvins pana in prezent si cu 26 de victorii obtinute la profesionisti, il intalneste pe nimeni altul decat Conor McGregor, cel care in urma cu un an si doua luni pasea in ring pentru un meci de box in fata legendarului Floyd Mayweather.

Lupta se anunta a fi un adevarat succes pentru UFC, iar acest lucru nu se datoreaza doar numelor care se intalnesc in cusca, ci si unei povesti care s-a dezvoltat in ultimele luni, aceasta neavand in componenta doar factori din lumea MMA-ului. Infruntaerea va avea loc duminica dimineata si este principalul eveniment al galei UFC 229.

Avem sansa de a scoate profit consistent din aceasta adevarata batalie, in conditiile in care Betfair ofera cota 50 pentru succesul lui Khabib si 60 pentru o noua victorie repurtata de Conor McGregor. 

Cum voi beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar daca te-ai înregistrat folosind codul promotional ZSAN10.Contul trebuie sa fie înregistrat în România. Click aici pentru a profita ACUM de promotie (doar astfel poti beneficia de cotele marite). 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor şi alege să câştige Khabib sau McGregor.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu