Lazio – FCSB: Cota 25 pentru cel putin un gol marcat in meciul de pe ”Olimpico”!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
9 0

FCSB s-a impus cu 1-0 in mansa tur cu Lazio, iar returul de pe Olimpico se anunta extrem de animat. Pariaza pe minim un gol in partida de joi seara, la o cota imensa,  25.00! 

Cum pot paria pe cel putin un gol in Lazio – FCSB, la cota 25.00?
  1. Aceasta oferta este valabila doar pentru jucatorii noi care si-au deschis un cont la agentia Sportingbet folosind pagina speciala a promoției – CLICK AICI! Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul roșu “Inregistrează-te” din aceasta pagina vor beneficia de oferta. Oferta este valabilă doar pentru meciul Lazio – FCSB care se joacă pe data de 22.2.2018.
  2. Pentru a beneficia de cota 25 pentru pariul „Cate goluri vor fi înscrise?” – „Peste 0.5” la meciul Lazio – FCSB trebuie sa te inregistrezi inainte de startul meciului, sa faci o depunere de cel putin 40 de lei in contul tău de pariuri si sa plasezi un pariu simplu pre-meci (inainte de începutul meciului) pe varianta de pariere „Cate goluri vor fi inscrise?” – „Peste 0.5”.
  3. Pariul trebuie plasat la cota normala disponibila in oferta de pariuri. Dacă pariul va fi castigator, vei primi in cont castigurile obtinute din cota normala sub formă de bani cash, iar diferenta pană la cota de 25 va fi creditata in cont sub forma de FreeBet, imediat dupa încheierea meciului si solutionarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 10 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 10 RON, doar 10 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul (castig total – valoarea freebetului) in bani reali, fara conditii de pariere. 

 

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu