Lituania – Romania: Pariaza pe succesul ”Tricolorilor” la cota 45, in loc de 1.44!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Joi, la Vilnius, nationala pregatita de Contra joaca pentru prima victorie din Liga Natiunilor. Pariaza 2 solist in Lituania – Romania: La Betfair ai cota 45.00!

Cum voi beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNGA. CLICK AICI pentru a beneficia de oferta!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei  Lituania v România şi alege să câştige România.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu